Besiktiga bilen hos Bilprovningen i Malmö

Börjar det närma sig besiktning av bilen och du känner oron över att inte veta var du ska lämna in din bil? Då är det här en artikel du inte vill vara utan. Ta reda på vilket ställe de flesta väljer att besikta bilen i Malmö!

Boka tid för besiktning hos Bilprovningen i Malmö som är ett tryggt och pålitligt besiktningsföretag. Här får du mer detaljer om hur du går till väga och varför just det här företaget är att rekommendera.

Ledande inom trafiksäkerhet

Att få en besiktning utförd hos Bilprovningen Malmö innebär att professionell och erfaren personal ser över din bil. Det här är ett företag som arbetat med att besikta bilar ända sedan 60-talet och även ledande i Sverige. Bilprovningen i Malmö är ett utmärkt val för dig som bor i eller i närheten av staden. Därutöver finns även flertalet andra stationer att välja bland i Skåne, till exempel Bilprovningen i Skurup och Lund. Företaget erbjuder marknadsanpassade priser på besiktning.

Trygg besiktning

Det är Transportstyrelsen som har det yttersta ansvaret för besiktning av fordon i Sverige. Däremot har du som bilägare ett stort ansvar för att bilen besiktas.

”Tänk på att du själv ansvarar för att fordonet blir kontrollbesiktat i rätt tid”, skriver Transportstyrelsen på sin hemsida.

Det innebär att du själv måste se till att boka besiktning innan sista giltiga datum. På Bilprovningen i Malmö finns i regel ett stort utbud av tider för att besikta bilen. Dessutom erbjuder företaget en mycket god service till dig som bilägare. Har du funderingar inför en besiktning kan du enkelt ta kontakt med Malmöstationen och få hjälp av duktig personal.